Wednesday, September 21, 2016

Extra CASH dengan SHOPBACK

Mak2 zmn skrg main shopping online jer....klik2 brg sampai kat rumah...mlyag2 duit...nk cr duit lebih?free je...meh nk citer pasal SHOPBACK nih...SHOPBACK ni kira perantara antara ko dengan website online....korang shopping kat website online melaluinya...then korang akan dapat cash back based on % harga barang yang ko beli. % tu tak tetap bergantung pada website...kalu LAZADA tu sehingga 12% ko... rugi tau kalu tak join...jgn igt shopping online x leh jana side icome...cash u...bkn point....kompem yg dah shoping riban2 kat LAZADA, ZALORA, POPLOOK, BOOKING.COM DLL tu tepuk dahi sbb tak buat..

ni step dia kalu nk join
1. Klik link ni https://www.shopback.my/?raf=iCFitv

2. Kena register dulu...pastu login. Akan nampakla akaun sendiri

3. Lepas korang akan nampak juga paparan website2 yang terlibat....kebanyakan yg glamer ada dalam senarai. So, klik kat ikon website tu (kat situ ada dipaparkan % casback yg korang leh dapat) dan korang akan disambungkan ke website yang dipilih...so korang shopping mcm biasalah....ofcos kn login sekali akaun website tu....x yah risau SHOPBACK akan autodetect bila korang dah buat pembayaran....janji korang kliknk buka website melalui SHOPBACK.

4. Camna nk cek dah masuk ker blum? korang pg balik kt Shopback then clik nama kt bucu tu...akan ada paparan. nak details tekan ler

5. korang akan nmpak detailnya...setakat ni sy da dapat lebih rm50 dah...

Rugi tau x join....duit terpijak ni...x caya percayalah sbb kwn2 sy dpt cashout ratus2 dah...jgn ckp akak x payung ye

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...