Friday, May 6, 2016

Pasal pen pun nak cerita sbbnya...

ala bukan tips gempak pun nak bagi.... sbb dah lama tak mengarang kat sini....sesaja lah share pasal pen...apa yang istimewanya pasal pen nih? kt rumah korang comfem menimbun aihh...ni sbrnya antara pen yang slalu sy guna utk sign drwg atas tracing. ada banyak saiz...mata halus...mata kasar.......hihihi...

Disamping itu...selain untuk kerja rasmi....pen jenis ni wajib comper miliki sbb senang nak isi contest form...nak2 kalu form dalam majalah....kalu guna ballpen biasa...pen dakwat basah...konfem tercemar eh korang punya borang....mmg stress ler....so untuk itu sy guna pen2 kat dlm gambar tu sbbnya kertas majalah ada mcm2 jenis....ada yg sesuai guna pen yg artline tu...pen ni ada mcm2 saiz...jd kalu form yg kecik cinonet yg memerlukan tulisan sekecik2nya mmg sesuailah....ada jgk yg sesuai guna pen stabilo tu...tp yg ni tak sure ada saiz tak...yg sy punya tu tulisan tebal...

sekian tips dari sy.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...