Wednesday, March 16, 2016

Cabutan Khas Langganan Pa&Ma

Masa mula dapat call dari Pa&Ma Karangkraf....bedebarlah jugak...sbb terpikir apa yang saya menang sbb mmg tak hantar apa2 contest pun kalu ada yg dalam majalah Pa&Ma tu jerlah...tp biasa mmg tak col kalu mng...tup2 hadiah sampai...masa PIC tu ckp...duk terpikir dah takkan lah anak teruna saya terpilih jadi cover majalah?ooohh..rupa2nya saya telah menang Cabutan Khas Langganan Pa&Ma...Alhamdulillah rezeki baby...saya pun dah tak ingat pasal ini....mmg pernah langgan majalah ini dan join masa kat pesta buku Kuala Lumpur 2015di PWTC...tapi mmg tak berharap sangat la pada masa itu...sempat jugak lah tanya PIC apa hadiah yang saya menang....tp tak diberitahu sehinggalah masa prize giving nanti kat karnival karangkraf...wajib pergilah sbb dekat dengan rumah jer :)
 banner contest...gigih scroll balik gambar2 lama dlm fb Pa&Ma sbb nak tau apa hadiah yg ditawarkan... ;)

 prize giving....saya dapat carseat...bertambahlah koleksi...actually dah ada satu....tp yg murah lah...ni dapatlah merasa yg mahal...tak fikir lagi samada nk letgo atau nk pakai...hmmm

carseat jenama Kiddy

  
 Karnival Karangkraf yang berbaloi2 bila shopping...sbb diskaun kaw-kaw serta dapat banyak freegift

  
antara majalah dan buku(xde dlm gambar) yang dirembat kat karnival ini...majalah ni jer tak sampai seratus...dan edisi terkini...

freegift yang best

  
antara freegift yang dapat...sebahagian tu dah makan masa kat karnival tu...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...