Wednesday, August 26, 2015

Smart Shopper yang sememangnya smart!!!

Salam satu Malaysia....giler lama x menulis kat blog....org lain bederet citer pasal mng pasal raya....daku punya kosong...entah knapa rajin pg ni....just nak share benda alah ni yg amat amat berguna utk kita plan belanjawan bulanan beli barang dapur...sgt membantu saya....da x perlu nak gi supermarket A...mahal x jd beli pg yg B pulak pastu C ...laki den x layan weh....jap situ jap sini....leceh....so ini lah guna nya ada Smart Shopper nih....tah2 aku jer yang baru tahu...org lain dah lama guna...tapi tak apa la...kot2 ada yg x tahu...bgus apps ni...boleh compare harge....kat mna murah....suka wehhh...sng keje....item promosi je dipaparkan....dan slalu update...tak mau citer panjang....saksikan gambar2 ini bercerita...
 
Senarai item yang ada....kalu scroll bawah ada lagi tu..
 
 contohnya kita pilih pampes....so, akan keluar senarai harga beserta hypermarket yg ada offer....aku pilih yg ofer best price!
antara yang terlibat... 

 
farmasi pun ada..
 
pamplet pun ada...
 
boleh view dan masukkan produk dlm senarai kegemaran
 
nak submit harga yg korang beli pun boleh..
 
sebenarnya banyak lg menu2 dia...so....apa lagi cecepat la donlod apps ini....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...