Sunday, November 9, 2014

Dating with Uncle Jack....mmg berbaloi!!!

Sebelum ni x kenal pun Uncle Jack ni...tapi Balqis la duk promote katanya makan ayam kfc baru kat giant dengan mak sedara dia....bila dirisik2...ooo....rupa2nya Ucle Jack....yang terletak dalam pasaraya Giant. Adik saya kata murah...so....nak try tapi tak ter try2 lagik sehinggalah minggu lepas...shopping barang dapur tp perut lapar...barang tak abis lagi shopping...nak tak nak Ucle Jack la pilihan yang ada..

Lokasi ni adalah kat Giant Shah Alam (huhuhu...tak jadi biokot sbb sini banyak borang contest .
 
Tempat agak selesa...dekat dengan ruangan makanan basah.....ramai jugak la makan kat sini...
Set untuk kanak2....saya pilih set nugget... ada nasi dan air serta dapat aiskrim
ni set untuk orang dewasa...nasi, ayam, dan air.. ...setiap set bawah RM5.00....total 3 set saya beli RM15+- termasuk cukai...jangan aspek makan sapai kenyang yer...sekadar nak alas perut....ok jer...sangat berbaloi.....ayam goreng pun sedapp tapi tak leh lawan KFC lagi....tapi kalu nak jimat sinilah pilihannya....kata segala benda naik kan...jadi kena lah bijakkk....kalu leh ditambahkan lagi menu sure leh lawan makanan segera yang lain kot!
selfie dengan anak teruna...x beri kerjasama pun!!! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...