Sunday, November 9, 2014

Dating with Uncle Jack....mmg berbaloi!!!

Sebelum ni x kenal pun Uncle Jack ni...tapi Balqis la duk promote katanya makan ayam kfc baru kat giant dengan mak sedara dia....bila dirisik2...ooo....rupa2nya Ucle Jack....yang terletak dalam pasaraya Giant. Adik saya kata murah...so....nak try tapi tak ter try2 lagik sehinggalah minggu lepas...shopping barang dapur tp perut lapar...barang tak abis lagi shopping...nak tak nak Ucle Jack la pilihan yang ada..

Lokasi ni adalah kat Giant Shah Alam (huhuhu...tak jadi biokot sbb sini banyak borang contest .
 
Tempat agak selesa...dekat dengan ruangan makanan basah.....ramai jugak la makan kat sini...
Set untuk kanak2....saya pilih set nugget... ada nasi dan air serta dapat aiskrim
ni set untuk orang dewasa...nasi, ayam, dan air.. ...setiap set bawah RM5.00....total 3 set saya beli RM15+- termasuk cukai...jangan aspek makan sapai kenyang yer...sekadar nak alas perut....ok jer...sangat berbaloi.....ayam goreng pun sedapp tapi tak leh lawan KFC lagi....tapi kalu nak jimat sinilah pilihannya....kata segala benda naik kan...jadi kena lah bijakkk....kalu leh ditambahkan lagi menu sure leh lawan makanan segera yang lain kot!
selfie dengan anak teruna...x beri kerjasama pun!!! 

Saturday, November 1, 2014

Antara yang menarik hari ini!!!

Yang paling menarik adalah malam ni....mesti peminat suka tak sabar nk nengok bola.....sapa yg bakal menang?JDT ATAU PAHANG? Saya mmg x sokong mana2 sbb mmg x minat pun walaupun negeri sndiri yg main...janji tahu dapa menang je....pastu tgu pengumuman cuti....hihihiiii...suami? Mmg komfem tercongak dpn tv

Untuk peminat buku lak...ada jualan gudang dekat pejabat KARANGKRAF....prrnag pg sblm ni...org tersgt lah ramai...diskaun kaw2 murah....event ni start dr smlm ag sampai ke esok....bajet xde nk pg memborong buku :( huhuhu

Utk mak pak dan anak....hatuslah diterjah baby expo kat IDCC shah alam. ....ni bngunan baru siap...dgrnya x siap sepunuhnya lg....ofkos la jual brg baby....biasanya dapat la diskaun....sy biasa pg kt midvalley....yg ni 1 st buat kt sini.....

Sbnarnya dua2 expo ni dekat je....satu ke kiri satu ke kanan....start smlm sampai lah esok hari ahad

Jom kita terjahhhhh!!! Buat comper ofkos ada contest kat dua2 tmpat ni!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...