Friday, July 25, 2014

Updated hadiah di akhir ramadhan

free sample dari huggies...nak jugak leh isi form kat laman web huggies malaysia
 
hamper rm30 dari contest rexona...
 
jersi sepanyol dari contest sms maggi...selamat disedekahkan kpd suami pengasuh anak sbb encik suami dah ada jersi ni

ronasutra dari majalah pa&ma...leh la wat raya tp malangnya masa dapt tu bedak dah tumpah dan bercampur2
 

contest share FB Kopiko Malaysia...minum kopi L.A Coffee lah raya ni...
 
keychain dari FRIM...masa nunggu kat airport aritu di minta lah jawab survey...dapatlah benda lah ni....

dan lagi satu dah terima cek RM100 dari Yeo's ....tapi gambar lupa nak snap....

syukur sgt dengan rezeki yg ada...Alhamdulillah....

teruskan usahan untuk next contest :) 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...