Thursday, June 5, 2014

Edisi habiskan koata internet...

Publish dulu entry bergambar...nanti2 la karang citer....

Ni la keburukannya kalu langgan internet harian...kdg2 x sempat habis pun koata dia....ye..ye...ye...sy dimomokkan mcm2 versi telco ni murah...bla..bla..bla...tp tahap kemalasan nk g ngadap CS tu x buat2 lg...nk2 pula mmg dr dulu lg sy pakai no ni dan telco tuttt....

Sbnrnya kt rmh mmg da ada wifi tu yg langgan mobile internet harian....dah try langgan sebulan tp katanya sy dah langgan!!?!?! Tah paper...mana ader.cek status xde pun...mls nk col CS jd redha jelah membazirkan duit langgan hari2...lately ni rasa makin mahal lah pulak bil tel aku ni sampaikan mencecah rm200++  sgt angry bird sbb bil sy slma ni dlm range rm+-150 je...
Nak kata kol mmg dah kurang.....bila tgk bil tang kol mahal.....nk kena nih....kan aku derhaka kan kalu bln dpn tinggi lgik....

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...