Thursday, April 3, 2014

Won Emborg Power Panda | cutenyaaaa

Emborg Power Panda adalah sejenis produk cheese yer kawan2. Dulu2 saya pun xpernah dgar jgk jenama ni....mmg jarang pun beli cheese...mahal oooo....

Saya kena melalui fb...dan ini adalah kali kedua saya dapat hadiah dari emborg power panda ni....dulu dapat beg troli utk budak....skrg dapat panda....bujet ingatkan besor...rupa2nya...hahah...kecik comel ajer....boleh lah wat kawan ngan bebear kakak Balqis....

Hadiah ni sampai kat rmh mak saya...aritu balik dah comot kena conteng ngan kakak...hahaha....tau la bukan harta kesayangan dia...jadi dia x kesah sgt nk buat apapun kat panda ni......lain la bebear bushuk dia syg sungguh kakak...

Contest ni da tamat sebenarnya....join kat facebook je pun...just tangkap gambar dengan produk ini pastu hantar...kalu terpilih dapat la....
panda ni...anak2 panggi 'baby bus'....ni games kanak2 kt henfon...karektor games dlm tu panda...hahah
amboi kakak...x sempat sapu bedak kat hidung tu!!sbb x sabar2 nak tunjuk kat mama 
balik kg...adik alif tumpang sekali gomol panda 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...