Friday, April 25, 2014

Hari penyampaian hadiah | yeo's 80 days drink to cash

Cam hari penyampaian hadiah kat sekolah dulu le pulak bunyinya....Contes kali ni mmg cepat dapt hadiah...x abis lg dah beri hadiah...x sampai pun sbln dpt kol suh amik hadiah....teruja beb...mana pernah disambut bgini. Slalunya pos x pun kutip kt ofis diaorg....diberitahu tempat event tu kat espresso lab lowyat...adoi...dah zaman berkurun2 x pg...last igt zaman blajar dulu tu pun lalu je pun...ahahhaah...

Gigih g cari dulu lokasi kejadian seminggu sblm event....jumpa pun....so senang la nak datang. Event buat hari keje....mmg hampes tul....rugi cuti oooo...tp sbb ipadnya pasal....redha jer lah....

Saya datang awal sama encik suami dan faiha....anak manja ni mana leh tinggal....da la melalak masa event tu.....potong mood mama yg tgh teruja nk amik hadiah......dah masuk dlm punyalah ramai wartawan dan blogger....x padan dgn tempat...sempit ooo...sgt x selesa...l....masa majlis tu kena tayang la muka sehabis manis sambil layan wartawan suh beraksi segala mcm...hahaah...lawak pun ada...malu pun ada....

Pas majlis collect hadiah....nak pg mkn...lapar ooo x sarapan pg ag...tgk2...tinggal mi grg jer......mkn je lah....dgn tempat duduk yg x berapa.banyak...berdiri je lah....dah alang2 free kan order lah kopi mahal2...hahaha...nak beli sndiri pun pkir berpuluh kali....ni lah masanya bantai minim....sblm balik rembat banyak2 air kotak yeo's free....boleh la join lagi...rugi beg kecik leh amik sikit jer....ok lain kali bawak tote bag yer...

Tu lah citernya....layan gambar la pulak..

4 comments:

  1. selalu beli yeo's tapi tak simpan kotak. baru2 ni wife remind suruh simpan kotak for this contest. baru hntr hrp2 ada rezeki menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. masih ada masa lagi untuk cuba....mana tahu ada rezeki :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...