Monday, March 3, 2014

Makan2 kat Restoran Upin Ipin Seksyen 7 Shah Alam

Amat jarang saya cerita pasal famili...malu sih nak tempek gambar sendiri....semalam pergi shopping kain untuk buat baju raya...x nak citer panjang...next entry yer...kali ni nak citer pas shopping tu pglah jamu selera kat restoran upin ipin...semestinya Annisa yang paling teruja nak makan.....
Restoran ini terletak kat seksyen 7 shah alam....suasana restoran mmg cantik....dah nama restoran upin ipin....mmg design penuh gambar upin ipin lah...siap ada jual upin nya item lagi....ada pasang citer upin ipin lagi...memang mata si kecik terarah ke tv aje...

Kat sini kami sekeluarga order menu nasi daging merah utk encik suami...saya makan nasi ayam....dan anak saudara mi kari....air kami order teh o ais dan bandung untuk Annisa....makanan ok la....adalah juga rasa....cuma yang paling tak puas hati teh o ais rasa tawar dengan ais yang cair. Sangat tak berpuas hati...kami dihidang dengan air yang tawar....gula x cukup ker?....bukan yg saya ajer...yg encik suami dan anak saudara pun tawar hebe....cuma air bandung yang Annisa je ada rasa....sgt tak berbaloi dengan harga pada saya sgt mahal....Rm3 segelas!!!!

Ni adalah pendapat saya sahaja dan komen ini sy review apa yg saya makan pada masa tu. Xde kaitan dgn org lain. Pada saya harga yang tawarkan agak mahal dgn menu yg dihidangkan biasa2 saja rasa. Air mmg FAIL!!!!! Berabis rm 46.20...termasuk 6%servis caj....Memang serik la nak pg lagik...
nasi ayam dan nasi daging masak merah (iyer ker?), mi kari xde dalam gambar
 
si comel yang kusyuk tgk cerita upin ipin 
 
posing dulu sblm makanan sampai....Annisa sampai ke sudah duk tgk cerita Upin Ipin...xmo ngadap kamera

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...