Friday, March 21, 2014

Makan-makan @ Nya Seroja Tom Yam Seafiod

Kalu berkunjung ke Shah Alam....boleh singgah di Nya seroja Tom Yam Seafood....kalu tak silap area seksyen 11...dekat restoran jual nasi air yg femes tu... Selalu juga pg mkn disini.....menu macam biasa kami order ikan siakap....tomyam..telur dadar...dan air buah....yg ni boleh 4 org mkn....tp lakibini melantak 2org sapa licin....hahahah....memang sedap....harga pun berpatutan...yg kami mkn ni dlm rm30++ ada juga disediakan set utk 4 org harga dlm rm40++ tambah 1 jag air buah....perghhh...mmg puas hati lah....balik rmh kekenyangan lah... Satu lagi tempat ini senang parking dan x ramai org sgt(ni masa sy pg la)....mgkin sbb ramai kt pg restoren lain...jd sgt selesa...x bising...x crowded.... Tunggu gaji nanti nk pg :)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...