Wednesday, February 19, 2014

Hasil dari Karnival Karangkraf 7-9 feb 2014

Ni first time datang karnival karangkraf...memaksa laki den balik awal dari main bola...sebbaik sempat ag....kami pg ari last tu pun dah dekat pukul5ptg baru pg....sangat meriah dan harga yang ditawarkan untuk buku2 dan majalah sgt murah. Saya pun rembat la jugak 2 bijik novel semata2 nak join contest teka bilangan patung. Sedangkan x kira pun. Main isi jer nilai sambil jeling2 org sebelah. Pastu rembat juga beberapa majalah sebab dapat free gift yang besh yang nilainya melebihi harga majalah tu sediri....maunya tak giller memborong...beli majalah 4biji dgn harga rm16 dapat hadiah cam dlm gambar ni! Sy mmg tak tangkap pun gambar kat karnival...malula pulakkkk...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...