Monday, January 27, 2014

Malunya muka masuk majalah popular-SERI DEWI&KELUARGA OKT2013

Dah lama terpampang pun, cuma baru kali ini nak buat entry...hahaha....x apa la...untuk rekod saya....ingatkan xde yang perasan gambar kami, rupa2nya ada kawan husband yang perasan...malunyaaaaa.... 

Ingat saje2 suka ker nak tayang muka....tak der maknanya yer kalau nak tayang muka free....hahhahah semestinya sebab ada hadiah... yang terpilih akan dapat hamper produk Dairy Champ dan Goodday...
kan best tu...boleh jimat....sebenarnya memang tak sangka pun akan tersiar. Almaklumlah hantar pun gambar print pakai printer biasa jer. Jadi kualitinya tak adalah bagus sgt. Tapi Alhamdulillah rezeki anak-anak.

Surat kemenangan ini baru dapat awal Januari haritu. Punyalah lama nak dapat dan yang tak disangka, diberi hadiah tambahan berupa baucer makanan Texas Chicken bernilai RM50....mak suke mak suke....tapi kat mana kedai ni yer? xpernah pergi apatah lagi makan...KFC tau ler bersepah2 kedainya....xper En Google kan ada..... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...