Wednesday, January 22, 2014

Kakak dan adik jadi baby makan nestum sampai habis I Free gift from nestle cerelac yogurt

 Tak tahu bila apply free sample ni, tup-tup sampai rumah. Mungkin sebab ada masuh club, mungkin juga. Dah lama sebenarnya terima, cuma baru sekarang terhegeh nak buat entry. Nestum ni pun dah habis dalam masa dua hari...bukan baby yang makan....tapi baby besar yang makan.
 
Dua beradik kusyuk duk makan nestum.  Pada asalnya nak bagi kat anak saudara (baby) tapi si Balqis ni ada masa buka bungkusan tu, apakali merengek nak makan. Tak tahan sangat bagi ajer lah. Pastu si Faiha pun join sekali...makan lah nak oooiiii....licin satu kotak tu. Lagi tak habis lagi tu lah nak makan. Si Balqis ni mmg suka makan nestum, sbb tu kalu pg beli barang dapur mmg dielakkan pergi bahagian nestum, kalau tak mesti merengek nak beli...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...