Wednesday, September 18, 2013

Peraduan Bonanza Hari Keluarga Malaysia NESTLE

Rasa-rasanya nilah contest paling terhangat buat masa kini....boleh dikatakan hari2 iklan kat tv kuar...

Bukti pembelian tak payah....tak per;u resit...hanya hantar bungkusan atau penyentap tin atau kotak . Banyak barangan nestle kita guna dalam kehidupan harian....so apa salahnya mencuba dari kita buang begitu sahaja. Cuma kena lah laburkan duit untuk setem. Kalu pakai sampul surat standard dgn berat yg dibenarkan tempek ajer60 sen...manalah tahu ada rezeki untuk kita kan....

Hadiah pun besttttt....ada CASH dan ada hadiah harian...Rasanya belum terlewat kalu nak join lagi ada 12hari lagi sebelum ditutup...borang boleh cari kat pasaraya atau download ajer kat laman web nestle http://www.nestle.com.my/Brands/Contest/Pages/current_contest.aspx
fotostat borang pun boleh juger...

saya pun tgh pulun jugak sebelum bersalin..... harap adalah rezeki nanti...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...