Monday, July 8, 2013

Menang hadiah daripada majalah

Sebenarnya dah lama dah dapat hadiah ni tp xde masa nak upload...sudahnya terperam dalam laptop...

 tak igt menang untuk majalah mana....tapi dah selamat saya hadiahkan untuk suami

 kalau tak silap yang ini dari majalah Men's Health....dah selamat saya hadiahkan ke anak saudara untuk wat hantaran kahwin. Tapi yang sedihnya masa terima hadiah ni, botol minyak wangi retak dan pecah. mmg tak leh nak guna :(

 ini dari contest majalah Eh!/Melvita Jan 2013. Hamper ini bernilai RM250....jika aada yang berminat saya nak jual RM160 termasuk kos pos. Harga boleh dirunding lagi..

yang ini dari contest majalah Female/Hado Labo promotion (Jan 2013). Hamper ni bernilai RM200. Kalu ada yg berminat saya nak jual RM150 termasuk pos.-SOLD

2 comments:

  1. Akak saya berminat nak beli produk hada labo. Mcm mane nak contact akak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maaf. Baru je buka blog. Dah ada yg booking smlm. Incase dia x jadi amik sy infom semula la ye.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...