Wednesday, July 3, 2013

Kad ucapan dari Balqis...terharu Mama

Lama gambar ni terperam...org lain dah lama sambut hari ibu tapi baru skrg saya nak citer ...sebenarnya saya sekarang duk berjauhan degan anak2 akibat tuntutan tugas...sedih memang sedih tapi nk wat camna...dah bawak mereka tinggal bersama tapi nampaknya anak2 tak serasi dengan bandar besar ini. Balik kg aritu terus tak nak ikut...sudahnya nk duk kampung gak dengan neneknya...So jadilah saya Mama weekend tak pun Mama bulanan bergantung pada situasi....

Bulan lepas saya balik punya lah teruja Balqis bagi Kad Hari Ibu...walaupun bukan dia yg buat at least terasa dihargai...dengan muka cerianya bagi kat saya pastu siap peluk cium lg....suka betul anak mama...hihihi


secoit jer Balqis warnakan.....
Belek punya belek...rupanya dari Drypers...tak rugi join club drypers sebab mcm2 reward diaorg bg...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...