Wednesday, November 7, 2012

TOPGIRL: Khas untuk wanita sopan dan xtra!

dulu duk tergila2 kan shopping online kat POPLOOK..slalu cepat sold out....tapi yg tak bestnya...utk wanita yg body besar2 ni mimpi ler nak beli sbb cutting baju kat situ tetap kecik walaupun saiz L...nak nak tang punggung...slalu tak lepas! me dah banyak kali terkena then mmh patah hati dah nk beli kat situ...sob!sob!sob!
survey punya survey...tah macam mana tersinggah kat TOPGIRL...wahhhhhhh!!!!!!!!!!!!cantiknya baju2 disini...banyak pilihan saiz...sopan2 pulak tu...sesuailah utk saya muslimah yg sejati ini....ecececeh...

percubaan pertama beli sehelai dulu...nak test saiz...kalu ok boleh shopping lagi...dan hasilnya saya rembat blaus kat atas ni...mmg ngam2 saiz dia...muat dgn tubuh saya...saiz sama mcm saya beli kat kedai. Order sy pun cepat di proses hari ni order tup2 esoknya dah dapat! Tapi bab harga boleh tahan la...kebanyakkannya RM50 ke atas. Tapi bagi saya kalu ia memuaskan per salahnya beli hak mahal sikit...kan?kan?kan?

bagi kredit sikit kat web ni...singgah la kawan2 yer...

saya pun akan singgah lg disini!!! 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...